Voor retailers en tuincentra

Philos Green Products staat voor alles wat groen is. Wij geloven dat onze producten een grote bijdrage leveren aan de (educatieve) beleving van planten, bloemen en zaden. Wij zoeken dan ook samenwerkingspartners die geloven in groen, educatie en die graag samen met ons nieuwe producten willen maken.

Retailer niijntje in het groen

Wij streven ernaar om groene producten op de markt te brengen die enerzijds speels, en anderzijds educatief zijn. Dit doen we nu al met onze nijntje in het groen producten. Bekijk alvast de mogelijkheden van ons groeiend assortiment! Liggen ze straks ook bij jou in de winkel of tuincentrum?

Samenwerken met Philos Green Products?

Kies jouw manier!

Verkooppunt

Onze leuke en leerzame plantcreaties bij jou in de winkel? Wij zoeken verkooppunten die geloven in de educatieve waarde van "groen." Ontdek deze unieke retailconcepten!

Creëer een eigen product

Hebben jullie zelf goede ideeën voor bij jullie in de winkel? Wij helpen graag bij de realisatie ervan! Laten we onze krachten bundelen door een nieuw product op de markt te brengen.

Waarom samenwerken met Philos Green Products?

  • Jarenlange ervaring binnen de retail: Met een solide achtergrond in de retail begrijpen we de dynamiek van de markt en kunnen we inspelen op de veranderende behoeften van consumenten.

  • Veel ruimte om nieuwe producten te bedenken en in de markt te brengen: Bij Philos Green Products moedigen we creativiteit aan en bieden we de vrijheid om innovatieve producten te ontwikkelen en met succes in de markt te introduceren.

  • Uitgebreid netwerk van leveranciers en partners: Ons brede netwerk stelt ons in staat hoogwaardige grondstoffen te verkrijgen en strategisch samen te werken met betrouwbare partners, wat de kwaliteit en diversiteit van onze producten ten goede komt.

  • Dynamisch en toegewijd team: Ons ervaren en gepassioneerde team staat garant voor een nauwe samenwerking en een toegewijde inzet voor het bereiken van gezamenlijke doelen

  • Continue innovatie en productontwikkeling: We blijven streven naar innovatie en productontwikkeling, zodat onze partners kunnen profiteren van een constant evoluerend assortiment dat inspeelt op de nieuwste trends en technologieën.

Retailpartner worden?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contactformulier

Ook partner worden en onze producten verkopen in jouw winkel? Neem contact op!

Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Wil je meer weten over onze Philos-sofie? 

Lees hier meer informatie of neem contact met ons op via sales@philosgreenproducts.com of bel naar 0252 54 33 84.

 

Retail
Retail