Groot succes: 1e jaar nijntje pakketten

1e jaar nijntje pakketen van Philos Green Products

 

In het jaar 2022 hebben wij een aantal leuke en interactieve nijntje pakketten gepresenteerd. Onder andere onze nijntje bloemenmozaïek en de bloementuin van nijntje werden met open armen ontvangen. Hoe leuk is het om samen lekker in de tuin aan het slag te gaan met nijntje?

nijntje bloemenmozaïek

Een echt leuk kado om te geven aan bijvoorbeeld je (klein)kinderen, neefje/nichtje of aan de gehele klas. Met het nijntje bloemenmozaïek creëer je een ware nijntje creatie in de tuin. Door ze de bloembollen buiten de vorstperiode te planten, en ze vervolgens goed water te geven, ontstaat er in het voorjaar een kleurrijke verrassing in de tuin…

 

Bloementuin van nijntje

Liever op speurtocht in je eigen tuin? De Bloementuin van nijntje leert kinderen van alles over bloembollen en bloemen, in de eigen tuin. Eerst planten, verzorgen en dan leren bloemen herkennen. Kun jij de geplante bloemen terugvinden in het boek?

 

Nijntje winactie Keukenhof

In december mochten we een leuke winactie organiseren voor Keukenhof in de Bollenstreek. De opdracht was om het aantal bloembollen te tellen op bovenstaande foto. De winnaar hebben we op 21 december bekend gemaakt. En de grote prijs was natuurlijk een nijntje bloemenmozaïek of de bloementuin van nijntje pakket!

O, en het antwoord was trouwens 89 bloembollen!

 

Deel jouw bloemenmozaïek in het voorjaar

Heb jij een nijntje bloemenmozaïek gekocht en al gepland? Dan roepen we op om jouw mozaïek in de tuin te delen op social media! Tag @nijntjebyphilos zodat we jouw creatie kunnen zien!

Volg je ons al op Instagram? Je vindt ons hier: https://www.instagram.com/nijntjebyphilos/.

 

De unieke amaryllis waxbol

Tegen het einde van 2022 hebben we ook een unieke waxbol toegevoegd aan ons assortiment. Deze ideale kamerplant heeft helemaal geen water nodig, en kan een aantal weken bloeien. Kinderen kunnen de plant zelf met een nijntje meetlint opmeten om zo meer te leren over de groei van de amaryllis.

In 2023 zijn we van plan om ons assortiment nog meer uit te breiden met leuke, leerzame en groene nijntje producten. Houd onze berichtgeving dan ook goed in de gaten!

Bezoek de webshop

Retail
Retail