Assortiment

Kleur
Wanneer je lekker buiten bent, vallen alle mooie kleuren op die je onderweg maar ook in de tuin ziet.
Wat is jouw favoriete kleur? En heb jij die bloemen al in je tuin staan? Van jongs af aan is het fijn om spelenderwijs met kleuren creatief om te gaan. Eerst op papier maar dat kan natuurlijk ook in je tuin.
In onze webshop zijn artikelen te koop die zowel creatief zijn op het gebied van kleuren met kleurpotloden in een kleurboek maar ook de kleuren van de bloembollen. Als je ze hebt geplant en wacht tot het voorjaar, dan heb je een kleurexplosie in je tuin.
Voor jong en oud is er wel een kleur die bij je past. Heb jij al een kijkje in onze webshop genomen?

Meten is weten
Op de basisschool is meten, wegen en tellen een vast onderdeel. Hoe leuk is het om je eigen plant, goed te verzorgen en vervolgens bij te houden hoe goed hij groeit? En ben jij al net zo groot als het meetlint?
Niemand minder dan nijntje staat op het meetlint. En wat kun jij er nog meer mee meten? Bijvoorbeeld de afstand tussen de bollen die je in de tuin kunt planten.

Boekjes
Ons favoriete konijn is natuurlijk nijntje. Dick Bruna heeft haar zo mooi en eenvoudig getekend. Voor iedereen herkenbaar.  Elk kind heeft ook zijn eigen ruimte nodig om de fantasie in te vullen, verteld Dick Bruna ons. Nieuwsgierig en verwonderd. Blijven leren en spelen met de boekjes van Nijntje. Wie is er niet mee opgegroeid?

Groen
Groen hoe meer hoe beter!
Planten in huis zijn belangrijk, ze zijn een zuurstoffabriek en sommige planten zuiveren zelfs ’s nachts de lucht, namelijk de sansevieria. Heb jij al zo’n mooie gekleurde plant in je kamer staan?
Planten en  bloemen in de tuin zijn net zo belangrijk. Meer groen zorgt voor verkoeling tijdens hitte. Stenen en beton houden warmte vast, groen geeft juist verkoeling. Dus hup de tegels uit de tuin en begin met planten of zaaien.